You're viewing the Dutch version of our Company page.
 Looking for the English version? Please visit the English Company page.

Woningen van Uitstekende Kwaliteit

Short-Stay Inn verbindt uw onderneming met ons grote netwerk van verhuurders in Nederland. Aan de hand van uw wensen zorgen wij dat er een passende woning wordt gevonden voor uw werknemers. Zo heeft u geen zorgen met het vinden van een geschikte woning!

Als onderneming profiteert u, via Short-Stay Inn, kosteloos van ons grote aanbod om zo een geschikt onderkomen te kunnen vinden voor uw werknemer(s).

Uniek concept

Sinds 2010 heeft Johanna Preegel een B&B in het centrum van Enschede. (zie: www.EnscheDayInn.nl)

Met de introductie van dit unieke concept, realiseerden zij een constante bezettingsgraad van meer dan 92,5% voor hun 5 kamers/studio’s.

Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, wordt het concept sinds 2016 ook aangeboden aan geïnteresseerde verhuurders en aan ondernemingen in Nederland.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan op Short Stay Inn en wij zorgen ervoor dat er, op verzoek van u, een geschikt onderkomen wordt gevonden voor uw werknemer(s).

Door ons grote netwerk van verhuurders, kunnen wij uw werknemers koppelen aan de beste appartementen. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemer(s) bij een uitstekende verhuurder terechtkomt en dat er geen problemen zullen ontstaan.

No Effort

Uw input zal voornamelijk zijn: het aangeven wanneer u een plaats wilt hebben voor uw werknemer(s). Verder zal alles door Short Stay Inn geregeld worden.

Hierdoor hoeft u zeer weinig moeite te doen om voor uw werknemer(s) een geschikt onderkomen te vinden in de buurt van uw onderneming.

Interesse?

Indien u interesse heeft kunt u via de knop hieronder uw onderneming aanmelden. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

Onze service is er op toegewijd om de kosten voor ondernemingen op nul te houden.

Short-Stay Inn